lunes, 27 de marzo de 2017

3r a l'Enduro de Salomó

3a posició Júnior Trofeu ahir a la primera prova del Campionat de Catalunya d'Enduro remuntant després d'una primera volta molt dolenta i acabant només 450 mil·lèsimes per davant del crack Alvaro Gassol. No em vaig sentir gaire còmode durant la cursa i, tot i la remuntada, això es va veure en el ritme. Tot i això, content per haver salvat els mobles, aconseguint uns punts valuosos per la lluita pel campionat.
Vull felicitar al 1r classificat Adrià Sànchez i al 2n Dani Soriano per la seva bona cursa; evidentment a la resta de companys de l'equip MaquinaMotors-Motissimo Cristian Hernàndez, Fernando Hernàndez, Javi Garcia i especialment a l'Albert Muñoz (2n Sénior B 2T); i també als companys de l'equip Rieju-Motissimo: David Riera (P1 E-50TT), Sergi Conesa (P2 E-50TT) i animar a Oscar Murillo que no va poder acabar la cursa.
Agrair el suport dels sponsors i la feina del team manager Jan Riera (la moto anava espectacular) i destacar que sense l'ajuda dels meus pares i l'Enric no seria possible. Molt content de rebre l'ajuda del meu psicòleg esportiu Oliver Martínez i els ànims de companys i amics. La propera cursa, Endurada de Cal Taulé. Gasss #26
#MaquinaMotors #Motissimo #ADEC #LapSport #Petronieves #NaumáticosHnosRojas #OneToOne #MCLlívia



No hay comentarios:

Publicar un comentario